NERASS Lustrumcongres 2022

NERASS Lustrumcongres 2022

  • Vrijdag 13 mei 2022

Op vrijdag 13 mei 2022 vond het NERASS een Lustrumcongres om eindelijk het 30-jarig jubileum te vieren. In 2021 bestond NERASS namelijk 30 jaar en dit kon helaas niet gevierd worden wegens de welbekende redenen. Het congres vond plaats in Buitenplaats Kameryck. Hieronder leest u meer over het congres.

”Juveniele artritis, verleden en heden, van gewrichtsschade naar gewricht-sparend.”

Tijdens dit jubileumcongres, NERASS bestond 30 jaar, werden ruim 80 deelnemers meegenomen in de ontwikkelingen op het gebied van JIA op zowel medicamenteus als chirurgisch gebied, de consequenties van JIA op volwassen leeftijd en de behandeling hiervan door de reumatoloog, orthopedisch chirurg, handchirurg en revalidatiearts. Zij hoorden wat we geleerd hebben van de transitie van kinderreumatologie naar volwassenreumatologie. En zij hoorde van een patiënt wat de impact is van JIA op het dagelijks leven en wat de ontwikkeling hebben opgeleverd.

Het congresprogramma duurde tot ongeveer 17.00 uur. Dit werd gevolgd door een borrel op de buitenplaats van Kameryck, waarna er nog tijd was voor een diner en feestavond

 

Comments are closed.