Mark Stegeman

 

Sinds 2004 werkt Mark Stegeman in de Sint Maartenskliniek als orthopedisch chirurg. Na fellowships in voet- & enkelchirurgie en heuprevisie-chirurgie heeft hij in 2015 samen met collega’s van de reumatologie de Maartenskliniek in Woerden gestart.

Samen met Willemijn Noort was hij 10 jaar lid van het management team in Woerden en het concern management team van de Sint Maartenskliniek en hebben zij zich voor een intensieve samenwerking ingezet. Logisch dat de NERASS al snel voor beiden een interessant en belangrijk platvorm was.

Naast de klinische werkzaamheden is Mark in 2015 op wetenschappelijk onderzoek bij voetwortel arthrodeses gepromoveerd en zet hij zich verder in voor kwaliteit en veiligheid, klachten, claims en Incident en Calamiteit meldingen.

Op dit moment is hij voorzitter van de voet- & enkelreconstructie-unit van de Sint Maartenskliniek, werkt sinds 2016 vooral in Nijmegen maar ook poliklinisch in Maartenskliniek Woerden en opereert hij in Maartenskliniek Boxmeer.

Internationaal is hij bestuurslid van de ISOC, International Society of Orthopedic Centres, en zal het eerstvolgende congres van deze organisatie in 2025 in Nijmegen organiseren en voorzitten.

Comments are closed.